Exclusiv-CNS: Ultimul blog

  Salutare si bun gasit controversisti si nu numai. Asa cum am spus intr-un ultim articol dupa alta platforma, ca voi muta acest blog integral pe controversablog.wordpress.com, in speranta ca voi fi mult mai vizitat si urmarit pe acea platforma.
Asadar iata-ma aici cu primul blog oficial, prin care vreau sa va anunt ca in curand o sa incep sa mai postez de acolo, urmand ca incet, incet sa pun pe privat blogul din vechea platforma. Momentan blogul va exista si aici, doar ca nu va mai fi actualizat cu informatii. Asa ca toti cei care ma cititi dupa controversa.blogspot.ro as dori daca aveti placerea sa va mutati si sa ma urmariti de acum acolo. Voi incerca sa postez cat mai des daca timpul imi va permite si sper sa fim mai interactivi. Sper ca acolo voi aduce mai multe colaborari cu brand-uri si implicit si premii pentru cei ce ma urmaresc. Asa ca aveti in dreapta acolo un buton de Follows, pe care va invit sa il apasati si totodata veti fi primii care vor afla cand si ce postez. Dupa care lasati un comentariu acolo la orice articol cu "#cititorvechi" si cine stie poate veti recompensat cumva.
Atentie: aceasta postare va aparea si ca ultimul articol pe cealalta platforma, iar la un moment dat blogul controversa.blogspot sa intre pe privat.

Comentarii