ControversaExclusiv: CRBL si noul single

  Salutare si bun gasit la un nou blog ControversaExclusiv. Astazi am placerea sa va propun spre auditie un artist ce a revenit in Controversa. Dupa hitul care a transmis un mesaj tuturor romanilor "Romania mea nu-i jucaria ta", iata ca revine CRBL si in 2014 cu un nou single. De aceasta data un featured ADDA & Raku va propune piesa "Usor, usor" O piesa excelenta dupa parerea mea in stilul CRBL.
 Single-ul a fost interpretat pentru prima data in cadrul show-ului Romanian Music Awards, iar reprezentatia celor 3 artisti a inceput cu o inregistrare in care fetita lui CRBL il ruga pe tatal sau sa dea muzica mai incet. 
 Cu o linie melodica lenta si versuri ce descriu o minunata poveste de dragoste. Compusa de Marius Moga un compozitor ce a colaborat inca de la inceput carierei solo cu CRBL. Compozitie poate fi si o dedicatie de la artist pentru toate doamnele si domnisoarele datorita mesajului plin de dragoste Ea poate fi de altfel si o declaratie de dragoste facuta de domni pentru sufletul pereche. Asta ca tot se apropie si sarbatoarea noastra autohtona "Dragobete", Ziua Indragostitilor, iata mai jos piesa si va las pe voi sa o comentati. 
 As fi incantat si va multumesc pentru un Like paginii oficiale de Facebook.com/controversa dar si un Share sa afle si prietenii. 
 Asadar Play 

Comentarii