ControversaFilm: Taken 3 trailerul anului

    Salut prieteni si bine v-am gasit la un blog ControversaFilm. Cu o intarziere de cateva zile fata de cum anuntasem din pricina timpului disponibil, sper sa iasa ceva interesant si captivant fiindca pe mine chiar m-a atras inca din trailer.
  Asadar dupa cum v-ati dat seama din titlu, acesta este continuarea articolului precedent despre film. Si pentru ca in momentul cand scriu aceasta postare este inca weekend va propun pentru finalul de saptamana ce urmeaza un mod de relaxare la cinema impresionant. Un thriller de actiune francez, "Taken3", in regia lui Olivier Megaton si o distributie impresionanta  Liam NeesonForest WhitakerMaggie Grace, prezinta un dusman gata de orice pentru a-l face pe Mills sa sufere. 
 Dupa seria prercedenta, Token 2 - Teroare in Istambul din 2012 unde a trebuit sa-si apere familia de atacatori, vanandu-i fara mila, iata și cea de-a treia, Taken3 - Teroare in L.A., ultima parte din seria de actiune, cand, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson), de aceasta data se transforma in vanat  Avand pe urmele sale atat autoritatile cat si persoane din trecutul sau plin de violenta, Mills incearca sa se apere cu toate fortele. 
Taken 3 este un film ce a avut lansarea pe 9 Ianuarie 2015. 
 In speranta ca v-am starnit curiozitatea la un film bun de actiune va las mai jos un trailer official. Si daca aveti placerea este important si ma ajuta un share prietenilor, iar daca nu v-ati abonat la acest blog va invit sa o faceti pentru a fi la curent cu tot ce postez. Pentru aceasta va multumesc si vizionare placuta. 




Urmeaza o noua premiera.

Comentarii