CNS-Astro: Ce spun astrele pentru 2017, interpretari AstroSkat

  Salutare controversisti, bine v-am regasit si in 2017, sper mai activi ca in anul ce a trecut. Si asa cum am spus si in prima postare pe acest an, voi incerca pe cat pot sa promovez si sa sustin revenirea blogului pe scena online-ului romanesc. Asa ca bineinteles am speranta ca in acest an sa fiu mai activ pe acest blog si nu numai. Si ca sa fiti primii care afla ce si cand postez abonati-va la acest blog. Asadar incepand cu acest an fac public prin aceasta postare ca sunt deschis cu oricine care doreste sa fie promovat aici. Insa imi rezerv dreptul sa va selectez pe fiecare in functie de continut. Pentru a putea sa intram in contact va invit pe Facebook in grupul "Bloggeri Onesti", acolo unde puteti posta articolele voastre. Si pe viitor daca o sa fim o comunitate destul de mare poate o sa fac si o intalnire de bloggeri.
  Si in continuare sa trec la tema acestui articol, dupa cum v-ati dat seama din titlu, o sa va spun ce va rezerva astrele la inceput de drum. Horoscop prezentat in colaborare cu astrologul Skate, pe care o puteti urmari aici dar si cu un pic de influiente de prin alte parti. Sper sa iasa ceva pe intelesul tuturor.
 Asadar pentru prima saptamana din 2017,desi ne-am stabilit teluri noi,nu e momentul acum sa incepem cu punerea lor in practica. Inca mai avem continuitate din anul ce abia l-am incheiat,inca avem lucruri ramase nerezolvate, de rectificat sau de finalizat.
Intrarea lui Venus in semnul Pestilor aduce creativitate si spor artistilor,mareste dorintele senzuale,creste intelegerea din priviri in unele cupluri,dar in acelasi timp,ne face mai vulnerabili si mai creduli.
Compasiunea si actiunile caritabile vor fi aduse in prim plan pana in primele zile de februarie,iar grija pentru altii va sta la loc de frunte.
 Trebuie sa fim receptivi si diplomati,caci se pot incheia negocieri acum, mai ales acelea despre care deja s-a mai discutat. Puneti informatiile cap la cap si aveti grija cui le oferiti pe acelea importante !- Exista tendinta de a iesi la suprafata subiecte despre care nu am fi vrut sa se afle.
Este propice saptamana sa dam drumul lucrurilor si persoanelor care stau in calea evolutiei noastre, dar si sa schimbam in bine impresia proasta facuta altora pana acum. Dupa cum exista pentru unii si reversul medaliei, anume acela sa renunte la ceva la care au sperat pana acum ,cu riscul de a avea pierderi concrete de persoane sau de bani.
Sfarsitul saptamanii va fi marcat de energiile planetei Mercur,care iese din retrogradare,nu inainte de a crea haos si confuzie,in urma carora se vor schimba perceptiile noastre intr-un anumit sector.
 Un 2017 care vine cu multe, zic eu noutati si incercari la care va trebui sa fim cumpatati dar sa actionam atunci cand trebuie cu diplomatie.
  Iata in continuare cateva lucruri interesante si din zodiacul Chinezesc.
 Zodiacul chinezesc sau shengxiao, asa cum este el pronuntat in limba de origine, are in comun cu zodiacul traditional ciclicitatea de 12. De data aceasta nu este vorba de 12 luni, ci de 12 ani. O data la 12 ani se repeta ciclul de 12 zodii, fiecaruia atribuindu-se un an. In limba chineza, shengxiao inseamna "nascut semanand cu", iar ideea este ca fiecare nativ are trasaturi caracteristice celor 12 animale ale zodiacului chinezesc: sobolan, bivol tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, cocos, caine, mistret. Din punct de vedere simbolic, legenda spune ca cele 12 animale ale zodiacului au fost chemate de Buddha pentru a-si lua ramas bun inainte de plecarea sa. Ordinea animalelor din zodiacul chinezesc este preluata din ordinea sosirii acestor animale la intalnire. Animalul zodiacal chinezesc al fiecarei persoane este animalul spiritual, cel care se ascunde in adancul sufletului. Multe voci din domeniul astrologiei discuta despre acest horoscop ca despre unul mult mai exact la nivel de individ pentru ca grupurile de personalitati sunt impartite mai larg, fiind influentate de anul nasterii. In mod traditional, fiecare animal are un atribut de baza, astfel: sobolanul este intelept, bivolul este harnic, tigrul este curajos, iepurele este prevazator, dragonul este puternic, sarpele este flexibil, calul se arunca cu capul inainte, oaia pune accent pe unitate, maimuta este schimbatoare, cocosul este previzibil, cainele este loial, iar porcul este amiabil.
  2017 este anul cocosului de foc. Anul cocosului este in general un an al prosperitatii, dreptatii, justitiei si eficientei logistice. In acesti ani carierele precum cele in administratie publica si privata, armata, politie sau justitie sunt cele favorizate, iar persoanele implicate in astfel de proiecte se pot astepta la un an plin de satisfactii. Cei care urmeaza sa se nasca intre data de 28 ianuarie 2017 si 15 februarie 2018 se vor naste sub semnul cocosului de foc, un semn al inteligentei, devotamentului, curajului, spiritului de aventura dar si al unei personalitati excentrice. Ultimul an al cocosului de foc a fost in 1945.
 Sub influenta pasionala a elementului de foc, cei nascuti sub semnul cocosului vor fi cei mai plini de viata, dar si cei mai dramatici dintre nativii acestei zodii din horoscopul chinezesc. Au o vointa de neclintit si pot ajunge sa para dominatori, insa acesta este doar rezultatul dorintei de a face ceea ce este mai bine atat pentru sine cat si pentru ceilalti. Sub semnul ambitiei si determinarii, cocosii de foc au un imens potential pentru succes in aproape orice cariera si-ar alege. Pot fi bancheri, contabili, manageri sau consultanti financiari pentru ca au o inclinatie clara catre finante si un talent evident pentru munca cu numerele. Sunt directi, talentati, capabili si ganditori profunzi, dar adesea vor fi descrisi ca excentrici cu gusturi fine. La exterior par carismatici si stralucesc in lumina reflectoarelor, insa la interior se lupta uneori cu insecuritati create chiar de propriul lor caracter dur. Au tendinte aproape tiranice de dominanta asupra celorlalti care apar chiar si atunci cand sunt bine intentionati pentru ca nu reusesc sa isi comunice exact intentiile si tind sa isi impuna punctul de vedere.
 Pot dezvolta trasaturi de caracter mai putin apreciate precum o incapatanare care ii face inflexibili si dificili. Au tendinta de a actiona fara a se gandi la modul in care aceste actiuni ii influenteaza pe altii. Sunt sinceri pana la punctul in care sinceritatea lor poate deveni dureroasa, de aceea nu se vor potrivi niciodata cu parteneri prea sensibili. 
Pentru toti cei care nu se afla sub semnul cocosului, anul 2017 va fi un an al proiectelor indeplinite cu succes, dar si unul al tensiunilor si dezechilibrului. Combinatia dintre elementul Focului cu tendintele de Metal creeaza perioade de tensiune care nu sunt potrivite pentru schimbari majore in viata sau cariera pentru nici o zodie, daca acestea nu sunt planuite corect. Distributia celor 5 elemente pe parcursul anului dicteaza momentul propice pentru orice inceputuri ca fiind toamna sau ultimele 2 saptamani ale oricarui sezon. Pentru cei care isi doresc o relatie dar sunt inca singuri, anul cocosului de foc este anul inceputurilor iar pentru cei care se afla deja intr-o relatie exista sanse mari ca aceasta sa se consolideze prin casatorie. Tot combinatia dintre Foc si Metal va fi responsabila pentru tensiune la nivel politic, financiar si chiar la nivelul mediului de afaceri. Migratiile cauzate de razboi si schimbarile de clima vor continua si chiar se vor intensifica. 
 Si dupa ce am trecut un pic si prin zodiacul chinezesc cu o puternica, zic eu asemanare cu cel traditional, iata ce spun zodiile pentru 2017.

  Berbec-Pana in octombrie Jupiter va accentueaza sectorul de relatii si parteneriate,uneori zgomotos si poate nedrept cu voi,alteori ar fi bine sa mergeti pe mana altora.
Din ultima saptamana de ianuarie si pana in prima de martie,guvernatorul vostru va impinge la actiune,accentuand lipsa de tact si nerabdarea.Cu calm insa,va puteti rezolva chestiuni personale.
Din februarie pana in iunie Venus de asemenea strabate semnul vostru,si cu o perioada de retrogradare,favorizand iubirile si pasiunea pe termen lung.Grija insa la perioada de retrogradare care precipita si starneste tensiuni!
Din octombrie incolo,timp de un an aveti cai deschise de a cerceta in profunzime secrete ori de a porni afaceri legate de bani,poate chiar de a contacta imprumuturi.
De-a lungul anului incercati sa gasiti echilibru intre partea emotionala si cea practica,straduiti-va sa fiti mult mai intelepti,ingropati ranile vechi si alungati relatiile neinspirate din viata voastra!

Taur-vi se ofera sansa ca pana in toamna sa renuntati la excese si tot ce e toxic in viata de zi cu zi,sa beneficiati de recompensele muncii,asta daca nu va leneviti intre timp.
Odata cu schimbarea semnului de catre Jupiter,va puteti gandi la variante de asociere,de parteneriate sau chiar casatorie.Nu-I exclus sa porniti si vreun proces daca altfel nu se rezolva problemele ce depind si de altii.
De-a lungul primaverii va sugerez sa fiti mai maleabili,caci aveti tendinta de a duce incapatanarea la extreme,sa nu luati lucrurile prea personal caci va suparati rapid si unde e cazul si unde nu e si sa tineti seama pentru a va pondera excesele alimentare.

Gemeni-momente puternice,emotii pozitive,noi intalniri sentimentale sau castiguri speculative inca va mai ofera Jupiter pana in octombrie.
Din aprilie in iunie aveti tendinta de a va risipi energia in mai multe directii si va sugerez sa faceti o lista de prioritati caci altfel nu duceti nimic la bun sfarsit. Aveti idei multe,aveti si sprijinul prietenilor si colegilor de munca,totul e sa actionati cu cap si la momentul oportun.
Pe parcursul intregului an zbarnaiti de intentii bune dar,din graba si pripa ,riscati sa dati cu stangu-n dreptu’ si multe sa ramana la stadiul de flecareala.

Rac-careul Pluto-Uranus care v-a bulversat rau zone importante de viata se desface si,incet dar sigur incepeti sa gasiti controlul asupra unor evenimente si situatii a carora gestionare  n-a depins de voi pana acum. Stabiliti-va obiective indraznete caci Neptun va stimuleaza imaginatia si puteti simti prin toti porii vostri daca telul poate fi atins ori ba,daca are sanse de a da randament.
Din iunie in iulie aveti o luna la dispozitie sa actionati ,sa va implicati in ce doriti sa faceti pentru ca sunt cartile la voi.Gasiti resursele necesare sa va faceti viata mai confortabila.
Pana la sfarsit de sezon estival cautati pacea si echilibrul in relatii,deveniti mai fermecatori,aveti grija de modul in care va prezentati in fata altora si toate astea va dau incredere si dispozitie sa luati masuri care sa aduca armonia in preajma voastra.
Din toamna incolo trebuie sa cumpaniti tentatiile si oportunitatile in iubire si investitiile financiare pe care doriti sa le faceti.Jupiter vă urca dar dă lectii usturatoare daca se fac excese.

Leu-Uranus va rezerva in continuare surprize in zona expunerii filozofiilor de viata sau chiar putem vorbi de o excursie improvizata,iar Saturn va sustine ambitiile,initiativa,investitiile sau pentru cei singuri, contribuie la intalnirea cu cineva cu care puteti cladi o legatura trainica.
Jupiter creste cercul de cunostinte ,va mareste numarul de drumuri sau intareste relatia cu fratii.
Cursurile  si educatia in general,informatia si necesitatea de a privi situatiile in ansamblu,tot de Jupiter pana in octombrie ar fi legate.
Din iulie in septembrie multe veti reusi sa descurcati actionand,dar pentru ca nu veti putea sta simpli spectatori si veti interveni,sfatul meu e sa evitati graba si tensiunile in relatii.
Cand Jupiter va trece in Scorpion,relatia cu familia,mutarile sau schimbarile efectuate acasa vor fi aduse in prim plan pana in octombrie 2018.
Fecioara-analiza erorilor si deciziilor din 2016,asumarea siindreptarea lor reprezinta baza pentru 2017. In timp ce Pluto continua sa distruga ce e perimat,dupa care sa construiasca de la zero ceva durabil,Saturn inca va mai pune limite in asumarea de responsabilitati .
Sunteti pe cale sa deveniti mai sociabili asa incat sa puteti imbunatati relatiile cu superiorii si cu cei dragi,inca din ianuarie.In aprilie insa ,pe fondul amestecarii relatiilor de afaceri cu cele personale,una din relatii se poate raci.
Incepand cu luna mai,aveti apoi la dispozitie vara intreaga in care sa cresteti spiritual,sa va largiti cercul de cunostinte si prieteni,iar cei cu afaceri sa devina activi.
In ultimele 2 luni ale anului,incercati sa evitati conflictele verbale!
Balanta-2017 marcheaza sfarsitul tensiunilor astrale dintre Jupiter-Uranus si Pluto,care v-au afectat direct,care v-au facut sa simtiti ca va aflati intr-un impas si in urma carora v-ati facut morocanosi.Toate aspectele dinamice se desfac vizibil pas cu pas pana la intrarea lui Jupiter in Scorpion in toamna.Abia atunci pot afirma ca energia negativa e epuizata definitiv. Chiar si asa,primele luni ale anului va pot aduce bucurie si noroc in anumite demersuri legate de mediul de munca sau de ameliorare a starii de sanatate daca ati fost bolnavi.
Scorpion-pana in octombrie aveti cateva luni bune la dispozitie sa va ocupati de viata voastra interioara ,sa acordati atentia necesara unei stari de spirit relaxate ,asa incat,atunci cand ajunge Jupiter in semnul vostru in octombrie, sa va simtiti pregatiti pentru  noi aventuri ori pentru consolidarea finantelor pana in 2018.
Din iarna in primavara sunteti sensibili ,cautati romantismul ,visati la iubirea perfecta,petreceti alaturi de prieteni sau acordati mai mult timp activitatilor care va fac placere.
Trimestrul al doilea aveti tendinta de incapatanare excesiva si posesivitate,riscand sa starniti tensiuni in relatii.Fiti constienti de impactul pe care l-ar putea avea un cuvant dur asupra persoanei importante din viata voastra.
Sagetator-Saturn inca va traversa semnul vostru pana la sfarsitul anului,obligandu-va prin provocarile pe care le aduce sa va maturizati si sa va responsabilizati.Desi planeta vine cu austeritate,ea va permite sa progresati incet si sigur pentru ca restrictiile aduse de ea sunt de fapt lectiile rabdarii si responsabilitatii.
In prima parte a anului Marte va confera entuziasm,curaj si energie.Aveti un trimestru la dispozitie sa va impuneti,sa va clarificati obiectivele ,sa porniti noi proiecte si chiar sa obtineti o promovare.Aveti insa grija ca aceasta energie debordanta sa nu o canalizati distructiv si sa se transforme in gafe si decizii pripite!
Capricorn-desi Pluto isi continua mersul in semnul vostru,nu va mai aduce evenimente atat de destabilizatoare ca in ultimii ani,iar Neptun va va ascuti intuitia si va va inspira in luarea de decizii.
Pana in aprilie aveti cateva luni constructive din punct de vedere emotional,deveniti placuti,chiar magnetizanti,asa incat cu greu veti trece neobservati.
In perioada de toamna va puteti stabili tinte si obiective inalte caci aveti putere sa le indepliniti pas cu pas.Va concentrati bine,aveti curaj,si fizic,si moral,iar aceste calitati vor conduce spre o recunoastere a talentelor si vor aduce recompensele meritate.
Incepand cu octombrie incolo,vine perioada in care puteti miza pe valoarea voastra,pe speculatiipentru viitor,pentru ca sunteti protejati de sansa si deschideti noi oportunitati pe termen lung.
Varsator-guvernatorul vostru Uranus inca poate veni cu surprize,unele frumoase altele care sa va prinda pe picior gresit,din zona scolii,a drumurilor scurte,a prietenilor din imediata apropiere sau a fratilor si surorilor.
Saturn va impune sa faceti curatenie in grupurile de care apartineti sau in relatiile cu amicii.Veti fi provocati si implicati in evenimente care sa va demonstreze cine e cu voi si cine impotriva.Mai bine prieteni putini dar buni si de incredere.
Unii vor calatori in strainatate,altii vor avea contact cu persoane de peste granita,iar altii isi vor continua procesul de invatare la nivel superior.
Din octombrie Jupiter ajunge in casa carierei,va creste dorinta de a atinge un anumit prag social si de a avansa in functie,dar in aceeasi masura poate aduce si lene in indeplinirea sarcinilor ,lene care se va intoarce impotriva voastra.
Pesti-pentru voi urmeaza un an care se poate dovedi deosebit de constructiv daca veti sti sa il gestionati corespunzator,sa va dezvoltati simtul disciplinei si al muncii.
Inca din prima luna a anului deveniti energici ,va puteti evidentia si iesi din umbra in care ati stat ascunsi si va puteti ghida destinul intr-o buna directie; este un bun moment deci sa va lansati in noi aventuri si sa va impuneti metodele incat ceilalti nu vor avea de ales ,trebuind sa va urmeze.
In primavara,daca stiti sa nu alimentati un ton polemic si sa va concentrati pe lucruri practice,cu sprijinul astral pe care il aveti siprin multa comunicare ,reusiti sa va atingeti obiective importante.
Vara vine cu senzualitate si probabil veti lasa timiditatea deoparte,avand toate sansele sa va aruncati intr-o relatie ori sa aduceti viata intr-una existenta care se plafonase. 
 Horoscop ce il puteti citi integral si amanuntit aici.

Comentarii