CN-Special: Noul Obiectiv 2.017 editia I


  Salutare controversistilor si nu numai. In blogul de azi o sa va prezint regulamentul de participare al unei prime competitii de aici dupa acest blog. Una la inceput de drum, asa ca sa imi scuzati neconcordantele daca vor aparea pe parcurs. Este primul concurs realizare si concept personal, asadar poate nu va iesi chiar asa cum trebuie, insa sper ca pe viitor sa creasca odata cu acest blog. Cred mult in acest proiect si de aceea vreau sa il dezvolt. Sunt deschis la orice colaborare si sponsor asigurandu-i pe ambii te tot suportul personal. Pentru inceput va fi un buget mic ce se va dezvolta pe masura ce se inscriu tot mai multi. Prima conditie de participare este varsta, de minim 15 ani, urmatoarea ar fi sa ai domiciliu stabil in Romania.
 Din momentul cand a inceput competitia timp de o saptamana concurentii se pot inscrie postand o prima fotografie, un auto portret cu hashtagul (#obiectivcns) pe paginile de Facebook.com/manastireacasinlive si/sau /controversa, aceasta constituind primul challeng, urmand ca din a doua saptamana sa posteze fotografii zilnice pentru challenge-uri din fiecare zi cu hastagul (#obiectivmcl).
 Se vor lansa diferite challenge-uri in fiecare zi timp de 30 de zile, asadar vor fi 30 de challeng-uri. . Challeng-urile vor fi anuntate in fiecare zi incepand cu ora 10.00 si se incheie la 23.59, iar concurenti vor fi cei inscrisi cu o saptamana inainte la primul challeng. 
 Inscrierea in concurs este odata ce ai incarcat prima fotografie cu urmatoarele conditii:
 - sa urmaresti pagina de Facebook/Manastireacasinlive si/sau /Controversa 
 - sa fie in format JPEG fara manipulare in photoshop, adaugare sau eliminare de elemente ori suprapuneri de fotografii (colaj)
 - imaginile vor avea copyright mentionat ( © nume fotograf)
 - toate pozele trebuie sa contina hastagurile #obiectivcns in prima saptamana si #obiectivmcl in a doua saptamana
 - fiecare fotografie va fi analizata si de un juriu si va primi puncte, iar la final se va face o medie
 Prin inscrierea la concurs, participantii isi exprima implicit acordul pentru respectarea acestui regulament.
  La finalul challeng-urilor vor fi alese fotografiile cu cele mai multe like-uri cumulate de la toate cele 30 plus media punctelor juriului.
  Castigatori vor fi cei care au cele mai multe puncte la final.
 Si in continuare cateva reguli generale.
  Prin inscrierea imaginii in concurs, participantul declara in mod implicit ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi premiul stabilit pentru etapa respectiva si va fi descalificat. Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul concursului nu isi poate asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti.
• Participantul care va fi ales castigator al unei etape va trebui sa trimita organizatorului fotografia originala cu datele EXIF nealterate, pentru a dovedi ca el este autorul fotografiei si totodata pentru validare castigatorului. Toate datele EXIF vor trebui pastrate intacte. Castigatorul care nu trimite fotografia sau datele din EXIF lipsesc (sau se dovedesc a fi manipulate) va fi descalificat, fiind ales un alt castigator pentru etapa respectiva. In cazul fotografiilor in grup, castigatorul trebuie sa poata face dovada detinerii pentru imaginea respectiva. In cazul in care varsta concurentului este sub 18 ani (este minor), participarea la concurs este conditionata de acordul parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei. Astfel raspunderea pentru fotografiile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal.
• Fiecare fotografie inscrisa in concurs va fi analizata si de un juriu.
• Nu vor fi acceptate in concurs fotografii ce contin sau instiga la orice forma de violenta sau au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen. Totodata, nu vor fi acceptate imagini ce contin nuditate indecenta, publicitate sau materiale promotionale. Organizatorul concursului poate refuza inscrierea unei fotografii in concurs daca aceasta nu respecta conditiile din regulament, fara a-si justifica decizia.
• Vor fi descalificati utilizatorii ce incearca sa introduca in concurs mai multe fotografii in cadrul aceleasi sectiuni.
• Datele personale ale concurentilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru desfasurarea logistica fireasca a concursului.
• Imaginile publicate sunt protejate de catre legea dreptului de autor si apartin realizatorilor; orice reproducere de catre oragnizator se va face numai folosind numele autorului si numai pentru promovarea concursului si evenimentului.
• Inscrierea in concurs implica acordul autorului ca materialele participante realizate de acesta sa poata fi folosite de catre oragnizatorul in scopul promovarii cconcursului si evenimentului, precum si a realizarii de materiale publicitare/articole, cu mentionarea numelui autorului.
• Inscrierea in concurs reprezinta consimtamantul autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitata in timp si spatiu.
Alte precizari:
• Organizatorul nu isi poate asuma in nici un fel responsabilitatea in cazul in care, din motive independente de vointa sa, se pot inregistra erori in sisteml informatic, nu inregistreaza voturi sau functionalitatea sa este intrerupta de factori externi.
• Imaginile care nu respecta prevederile din acest regulament vor fi excluse in concurs.
• Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.
• Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda participarea si a descalifica fotografiile suspectate de fraudarea voturilor.
Regulamentul acestui concurs a fost redactat si aprobat de catre CNS-Controversa Romania.

Comentarii